Aanrijding gehad

AanrijdingWanneer u na een aanrijding in het verkeer letselschade heeft opgelopen, kunt u de veroorzaker aansprakelijk stellen voor uw schade. Degene die voor het ongeval verantwoordelijk is, zal al uw letselschade moeten vergoeden. Meestal is het de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij waar u dan mee te maken krijgt. Niet altijd een fijne opgave om, terwijl u nog herstellende bent, het op te nemen tegen een bedrijf dat het liefst zo min mogelijk wenst uit te betalen. Schakelt u daarom altijd na een aanrijding met letselschade de expertise in van een letselschadebureau Wij bezoeken u thuis in Amsterdam en gaan voor u aan de slag om een volledige schadevergoeding te claimen, terwijl u zich geheel kunt richten op uw herstel.

Waarom ons bureau na aanrijding met letselschade Amsterdam?

Kiezen voor letselschadebureau B&J na een aanrijding met letselschade in Amsterdam, betekent kiezen voor:

  • Keurmerk van het Register Letselschade
  • Thuisbezoeken
  • Professionaliteit
  • Betrokkenheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Een snelle aanpak
  • Landelijk werkend

Onze gedreven letselschadejuristen beschikken over alle vereiste diploma’s, ruime ervaring en aantoonbare kennis. Uw belang staat bij ons voorop, omdat wij allemaal begrijpen dat een aanrijding uw leven op zijn kop zet. Geen één zaak is voor ons hetzelfde en bij ons bent u geen nummer. Als u dat prettig vindt, komen wij u thuis bezoeken. Wij houden u daarnaast altijd op de hoogte van de voortgang binnen uw letselschade zaak en u kunt te allen tijde bij uw persoonlijke jurist informeren hoe het ervoor staat. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

Vul daarom vandaag nog het contactformulier in als u letselschade hebt opgelopen als gevolg van een aanrijding in het verkeer. Of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Wat te doen bij aanrijding met letselschade Amsterdam?

De belangrijkste tip die wij slachtoffers van letselschade als gevolg van een aanrijding willen meegeven is dat zij zich bij klachten zo snel mogelijk bij hun huisarts moeten melden. Wanneer wij uw letselschade claimen, moet er namelijk bewijs geleverd worden dat uw klachten ook daadwerkelijk veroorzaakt zijn door de aanrijding. Wacht u dus te lang met een bezoek aan uw huisarts, dan zal de verzekeraar hier zeker over gaan vallen. Zij zal vinden dat de klachten dan waarschijnlijk een andere oorzaak hebben, waardoor het bewijzen moeilijker wordt. Wilt u meer lezen over letselschade als gevolg van een aanrijding? Hier vindt u meer informatie over:

  • Letselschade als gevolg van een auto-ongeluk
  • Letselschade advies; wat kunt u doen bij letselschade?
  • Letselschade claimen

Aanrijding auto

Bij een aanrijding met een andere auto, kan er al snel sprake zijn botbreuken, hersenletsel of een whiplash. Bent u aangereden door een auto dan hebt u recht op een schadevergoeding. De verzekeraar van de veroorzaker van het ongeval zal alles in het werk stellen om maar zo min mogelijk uit te hoeven keren. Onze letselschade-experts beschikken over de juiste juridische kennis om deze strijd aan te gaan en te winnen. Bij letselschade door een aanrijding met een andere auto zorgen wij ervoor dat u maximaal krijgt waar u recht op hebt.

Aanrijding fiets

Bent u door een auto aangereden op de fiets? Dan hebt u altijd en in elke situatie recht op een schadevergoeding, zelfs wanneer u zelf het ongeval hebt veroorzaakt. Wanneer u als fietser wordt aangereden, zijn de gevolgen vaak ernstig. U zit dan niet te wachten op discussies met de tegenpartij over aansprakelijkheid en de hoogte van schadevergoeding. U wilt zo snel mogelijk herstellen. Daarom kunt u het beste een letselschadebureau met Keurmerk Letselschade inschakelen. Lees meer over een aanrijding op de fiets in ons artikel: Letselschade als gevolg van een fietsongeluk.

Aanrijding vrachtwagen

Indien u betrokken raakt bij een aanrijding met een vrachtwagen, is het letsel meestal zeer ernstig. Zeker wanneer u op de fiets of als voetganger door een vrachtwagen bent aangereden. Schakel dan direct de hulp in van een goede letselschadespecialist, zodat u zich niet hoeft bezig te houden met het aansprakelijk stellen en het verhalen van letselschade. Wij zullen er alles aan doen om een maximale schadevergoeding te claimen voor uw letselschade als u door een vrachtwagen bent aangereden.

Aanrijding brommer

Een aanrijding met een brommer komt helaas vrij veel voor. Scooters en brommers zijn nogal eens opgevoerd, waardoor ze vaak te hard rijden. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat brommers op paden rijden waar zij helemaal niet mogen rijden. Als ze dan ook nog te hard rijden, bent u daar de dupe van als het fout gaat. Bent u door een brommer aangereden? Schakel dan direct onze juridische hulp in, zodat wij de letselschade kunnen claimen die u toekomt. Of lees eerst meer in ons artikel: Letselschade als gevolg van een brommerongeluk.

Gratis juridisch advies bij aanrijdingen

Wanneer u letselschade hebt opgelopen door een aanrijding met wat voor voertuig dan ook, hebt u recht op een schadevergoeding. Deze kan bestaan uit alle kosten die u hebt moeten maken door de aanrijding, maar ook uit een vergoeding voor gederfde levensvreugde (smartengeld) en een vergoeding voor inkomensverlies omdat u misschien wel arbeidsongeschikt bent geraak. Hoe klein of groot de schade ook is, wij stellen de veroorzaker aansprakelijk voor alle nadelige gevolgen als gevolg van de aanrijding. Ook als u denkt geen recht te hebben op een financiële vergoeding. Wij zien in de meeste gevallen toch ergens nog wel mogelijkheden.

U doet er dus goed aan om altijd contact op te nemen met onze letselschade-experts na een aanrijding en wie weet kunnen wij iets voor u betekenen. Ons juridisch advies kost u bovendien helemaal niets, omdat wij deze kosten eveneens op de tegenpartij kunnen verhalen.