Motorongeval: aangereden door auto

MotorongevalAls motorrijder loopt u een grotere kans op letselschade als gevolg van een motorongeval, omdat u bij een aanrijding met een auto veel kwetsbaarder bent dan de automobilist. Wanneer het mis gaat, gaat het vaak ook echt goed mis. Een slachtoffer van een motorongeval heeft het vaak behoorlijk moeilijk. Niet alleen fysiek, maar ook op juridisch gebied bij het aansprakelijk stellen van de veroorzaker en het claimen van schadevergoeding. Letselschadebureau B&J geeft motorrijders die letselschade hebben opgelopen als gevolg van een aanrijding gratis juridische hulp. Daarnaast begeleiden wij u bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke tegenpartij.

Een motorongeval zit in een klein hoekje

Voor veel motorrijders is rijden op de motor het ultieme gevoel van vrijheid. Natuurlijk bent u zich als motorrijder bewust van de gevaren die u loopt op de weg. Toch zit ook tijdens het motorrijden een aanrijding vaak in een klein hoekje en dan hoeft u niet eens zelf schuldig te zijn. Het is bekend dat motorrijders vaak (te) laat of zelfs helemaal niet door automobilisten worden opgemerkt. Een motorongeval kan soms zeer ernstig letsel veroorzaken. En juist in deze tijd kan letselschade vervelende financiële gevolgen hebben. U krijgt veelal altijd te maken met extra kosten die u direct moet betalen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Extra medische kosten, omdat u misschien moet revalideren of een poosje in het ziekenhuis moet verblijven.
  • Extra reiskosten, omdat u onder behandeling van arts staat.
  • Extra kosten voor thuishulp
  • Verlies van inkomsten.

U moet er toch niet aan denken dat u door een motorongeval ook nog eens in de financiële problemen terechtkomt? Een deskundige letselschadeadvocaat of -expert zal u helpen een groot probleem te voorkomen. Maak vandaag nog een afspraak, wij bezoeken u graag thuis is Amsterdam.

Smartengeld motorongeval

Bij letselschade als gevolg van een motorongeval krijgt u niet alleen te maken met extra kosten. U kunt dusdanig ernstig letsel hebben opgelopen dat u bijvoorbeeld minder of zelfs helemaal niet meer kunt werken. U raakt dan arbeidsongeschikt en lijdt inkomensverlies. Daarnaast zijn er wellicht dingen die u na het motorongeval niet meer kunt. Dit kan weer leiden tot een afname van de levensvreugde. U hebt daarom tevens recht op een immateriële schadevergoeding, ofwel een financiële vergoeding voor het leed dat u is aangedaan, beter bekend als smartengeld. Wij zijn specialist in het claimen van smartengeld en staan u graag bij.

Gratis rechtsbijstand na motorongeval

Letselschade als gevolg van een aanrijding met de motor heeft vaak een behoorlijke impact op iemands leven. Niet alleen lichamelijk en geestelijk is een motorongeval zeer ingrijpend, ook financieel kunt u flinke klappen krijgen. De praktijk wijst uit dat motorrijders naast de letselschade die zij door de aanrijding hebben opgelopen, ook nog eens aanlopen tegen de schuldvraag van verzekeraars. Deze stellen namelijk bijna standaard vast dat u als motorrijder vast en zeker veel te hard hebt gereden. Immers, motorrijders staan erom bekend dat zij altijd te hard rijden. Verzekeraars proberen in beginsel dus de schuld bij u als motorrijder te leggen om op die manier onder de aansprakelijkheid voor de aanrijding uit te komen, zodat zij maar slechts een gedeelte van de schadevergoeding moeten betalen.

Bent u aangereden door een auto? Dan is het echt in uw belang om bij letselschade in Amsterdam direct een specialist van Letselschadebureau B&J in te schakelen. Dit is voor u helemaal gratis, omdat kosten die voortvloeien uit juridische bijstand tevens door de tegenpartij voorgoed moeten worden. Dit is in Nederland bij wet geregeld.

Neem vandaag nog contact op

Bent u aangereden op de motor en hebt u behoefte aan juridisch advies van een letselschade expert? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per telefoon, via e-mail of via het formulier op onze website. U bent bij een eerste advies tot niets verplicht. U krijgt van ons altijd eerst een duidelijk en eerlijk advies, zodat u daarna zelf kunt beslissen of wij u kosteloos mogen helpen bij het claimen van uw schadevergoeding. Blijf in ieder geval niet zitten met uw letselschade als gevolg van een motorongeval.