Ons team

Waar moet u op letten bij de keuze van uw letselschadespecialist? U kiest natuurlijk voor een gespecialiseerd juristenkantoor, waarbij u een goed gevoel hebt.

Hulp van een letselschadejurist is gratis als een ander aansprakelijk is voor uw schade!

B&O Letselschade is volledig gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en professionaliteit zijn de kernwaarden van ons kantoor. Want wij zijn er voor u.

Bij een letselschadezaak komen vaak veel emoties los. Dat weten wij uit ervaring. Wij geven u daarom veel persoonlijke aandacht. Wij komen bij u thuis om kennis te maken en alles rustig met u door te spreken. We praten daarna steeds regelmatig met u bij. Het is gebruikelijk dat ook de letselschade-expert van de tegenpartij een keer bij u langskomt. Dat kan bij u thuis of in onze bezoekruimte in Amsterdam. Wij zijn er in elk geval bij om u te ondersteunen.

Ons kantoor heeft ervaren letselschade-experts die werken vanuit betrokkenheid. Onze experts weten als geen ander dat het bij letselschade gaat om mensen. Mensen met pijn, verdriet, boosheid of onzekerheid en veel zorgen. En dat vereist bijzondere expertise die verdergaat dan juridische kennis en kunde alleen.

Professionaliteit is de basis van ons werk. Onze letselschadejuristen en/of letselschade-experts beschikken over de vereiste diploma’s en aantoonbare vakkennis. B&O Letselschade heeft het keurmerk van het Register Letselschade en is aangesloten bij de Stichting Nederlands Instituut Van Register-Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS) en andere relevante brancheorganisaties.

Ontmoet ons

Arjan van Ooijen

Letselschadejurist

Joke van Beelen

Letselschadejurist

Bert Koelen

Letselschade expert

Esther Verbeek

Letselschadejurist

Ingrid Lindeman

Secretaresse

Erika Tamerius

Secretaresse